miercuri, 31 august 2016

Pantofi eleganți pentru momente speciale

In plin sezon de evenimente speciale, pantofii de ceremonie sunt piesa centrală a ținutelor elegante. Modelele clasice sau cele extrem de moderne se metamorfozează în această perioadă, transformându-se în adevărate bijuterii, purtate de o prințesă modernă.
Ca în fiecare sezon,MEI MEI îți propune o selecție de modele de pantofi de ceremonie, perfectă pentru a te însoți în cele mai importante momente ale anului.
Atributele acestor modele constau în primul rând în aspectul și accesorizarea somptuoase. Dacă designul lor rămâne în zona clasică, mizând pe pantofi stiletto sau pe modele de sandale discrete, textura din care sunt acestea confecționate dă tonul unui look ce nu va trece neobservat. Pielea naturală este completată de detaliile prețioase aplicate minuțios pe fiecare model de pantofi.

Cristalele multi-colore upgradează pantofii stiletto cu toc mediu, perfecți pentru o ținută de seară, ce se dorește pe cât de elegantă, pe atât de confortabilă. La rândul lor, sandalele neagre și nude sunt înnobilate cu același joc de accesorii, creând un efect vizual de impact, fiinde ideal pentru un eveniment deosebit. Dacă ești în căutarea ținutei de seară perfecte, poartă alături de noii tăi pantofi o rochie din mătase neagră sau verde pentru o asortare impecabilă.

Toate aceste produse si colectii se gasesc pe www.meimei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu